OVER ONS

Welkom bij Wijnhandel Van Den Bossche, uw wijnleverancier sinds 1900

ONS VERHAAL

Familiale onderneming die sinds 1900 kwaliteitswijnen importeert

Van bij de start stond het contact met de wijnbouwer centraal en trok stichter Albéric Van Den Bossche naar Frankrijk om ter plaatse te proeven en wijnen te selecteren. Zijn dochter, Odile Van Den Bossche, zullen vele klanten zich nog herinneren als de ideale gastvrouw. In 1987 vond Odile, toen reeds 81 jaar oud, het raadzaam om de fakkel door te geven aan mijn ouders, Gaby en Lutgarde Herteleer-Demeyer. Door hun kennis en enthousiasme werd de wijnhandel een referentie inzake Franse kwaliteitswijnen. Door het plotse overlijden van mijn vader kwam ikzelf, Steven Herteleer, in 1995 in de zaak. Mijn wijnpassie dreef me echter verder dan Frankrijk.

Ik ben dan ook trots om u vandaag een boeiend gamma kwaliteitswijnen in verschillende gedaanten uit verschillende landen te mogen aanbieden.

Meer dan ooit wordt onze selectie verfijnd en gaat onze voorkeur naar de autochtone cépages. Directe import, een goede relatie met de wijnmaker en een correcte prijs-kwaliteitsverhouding vinden we heel belangrijk. Sinds september 2009 baat ik de wijnhandel uit samen met mijn vrouw, Sylvie Van Meenen en dit in onze nieuwe zaak langs de N9. Dagelijks is er de mogelijkheid om een 40-tal wijnen te proeven. Wenst u advies betreffende de juiste wijnkeuze voor uw feest, receptie of etentje, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast wijnen en likeuren vindt u in onze zaak ook een uitgebreid assortiment Italiaanse producten.

Nieuwbrief

Blijf op de hoogte

Schrijf u snel en eenvoudig in op onze nieuwsbrief.
Zo hoeft u geen enkele degustatie meer te missen en blijft u steeds op de hoogte van nieuwtjes in ons ruime wijnengamma.